Gentlemans Club

  • Geplaatst op
  • 0

Goud staat voor perfectie en luxe. Het kan echter al snel teveel worden als een volledige ruimte met gouden accesoires wordt aangekleed. Wanneer je de warme, luxe eigenschappen van het goud combineert met zwarte en donkerbruine kleurtonen ontstaat er een stoere, warme en luxeueze sfeer.
Onze Gentlemans Club collectie bevat verschillende gouden en zwarte accesoires welke perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden om jouw huis een stoere, luxe make-over te geven!

Gentlemans Club

De juiste verlichting is natuurlijk altijd belangrijk in een ruimte. Naast het praktische aspect is verlichting sfeerbepalend. Zeker in een ruimte waar donkere kleuren terugkomen ontkom je niet aan het besteden van aandacht aan de verlichting. Donkere lampen met een gouden binnenkant passen daardoor perfect in onze Gentlemans Club collectie. Ze zijn het voorbeeld van stoer, maar toch ook sfeervol. Zoals deze tafellamp in de vorm van een paddenstoel, of deze lamp met een klassieke lampenkap en metalen onderstel.

Gentlemans Club

Bij een Gentlemans Club denken we al snel aan donkere muren. Deze donkere muren lenen zich uitstekend om de gouden accessoires nog beter tot hun recht te laten komen. Deze accessoires verschillen in grootte, van kleine decoraties op een bijzettafel tot muur bekledende wanddecoraties. Een volledig gouden wanddecoratie is voor sommigen wat te gedurfd, een opengewerkt exemplaar is dan een mooi compromis. 

Gentlemans Club

Een Gentlemans Club is oorspronkelijk een club waar enkel mannen samen komen om kennis te delen en te netwerken. Hoewel we er tegenwoordig een ander beeld bij hebben was vroeger een boekenkast zeker niet ongebruikelijk in een Gentlemans Club. Boekenkasten worden tegenwoordig niet alleen meer gebruikt om boeken in op te bergen, maar we zien er ook steeds meer andere decoraties in terug. Het stijve idee van een boekenkast proberen we in onze collectie te veranderen naar een boekenkast waarin jouw mooiste decoraties tentoon gesteld worden. Om in de Gentlemans Club sferen te blijven zetten wij goud met zwarte decoraties in de kast. Hoewel het eruit ziet alsof alles een willekeurige plek heeft gekregen, is hier wel degelijk over nagedacht. Zo hebben wij een opvallend goud beeld van een bulldog in de kast geplaats en de vakken daar omheen rustiger gehouden. Wij adviseren dan ook bij het indelen van de kast altijd op een afstandje te kijken naar het geheel. 

Gentlemans Club

Planten en bloemen zien we niet veel terug in een op een Gentlemans Club geinspireerd interieur. Gelukkig zijn de vazen van onze collectie op zichzelf al een mooi decoratiestuk, maar zijn ze ook perfect voor droogbloemen in neutrale tinten. Ook bij het kiezen van de vazen in deze collectie gaan we voor zwarte en gouden tinten. 

Gentlemans Club

Gentlemans Club

Naast de decoraties is natuurlijk ook het gemak in de Gentlemans Club van belang. De avonden duren er vaak lang en om relaxt te zitten mogen wat kussens dan ook niet ontbreken. Dit zwart met gouden lederen kussen past dan ook perfect in de collectie thuis. Combineer deze met een chique zetel en schenk de whisky maar vast in!

Gentlemans Club

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.