Isla Blanca

Whoah! We're going to Ibiza! Ibiza wordt veelal geassocieerd met de eindeloze feesten, luxe jachten en schitterende stranden. Een echt party-eiland voor zowel jongeren als de wat oudere vakantieganger. Dat Ibiza veel meer te bieden heeft blijft voor sommige, gelukkig lang niet alle, vakantiegangers onopgemerkt. De schitterende natuur, authentieke dorpen en natuurlijk de langgerekte stranden van La Isla Blanca vormen de inspiratie voor onze collectie. De collectie bevat items in verschillende wit-tinten welke worden gecombineerd met natuurlijke materialen als rotan en jute. 

ISLA BLANCA 1De gemoedelijkheid, rustgevendheid en de vele spirtuele plekken, waarvan Es Vedra natuurlijk de meeste bekendheid geniet, zorgen ervoor dat Ibiza een ongekende aantrekkingskracht heeft op hen die zich bezighouden met de spirituele kanten van het leven. Mindfullness, retraites en meditaties zijn op Ibiza veel voorkomende gebruiken. Meditatie is afkomstig uit het boeddhisme. Dit witte boeddha beeld past dan ook zowel qua achterliggende gedachte als vormgeving perfect in jouw Ibiza-interieur. 

ISLA BLANCA 2Ieder seizoen je complete interieur veranderen is helaas geen haalbare aanpak. Nieuwe sierkussens zijn de perfecte oplossing wanneer je wel de sfeer in huis wil veranderen, zonder dat hier een flinke (tijds)investering voor hoeft plaats te vinden. Wanneer je gaat voor een rustiek sierkussen of juist opzoek bent naar een echte eye-catcher, zoals dit katoenen sierkussen met macrame, binnen de Isla Blanca collectie is er voor ieder wat wils. De kussen zijn uitstekend met elkaar te combineren en halen het warme Ibiza bij jou in huis. 

ISLA BLANCA 3Als wij een favoriet aan moeten wijzen binnen de Isla Blanca collectie is dat, zonder twijfel, deze prachtige rotan hanglamp. De lamp is 70 centimeter lang en heeft een doorsnede van 45 centimeter. De rotan afwerking zorgt voor een bijzonder lichtspel, maar ook wanneer de lamp niet aanstaat straalt de warmte er vanaf. Hoewel de rotan hanglamp voor voldoende licht zorgt is deze uitstekend te combineren met de verschillende kleine lichtbronnen binnen de collectie. De Isla Blanca collectie bevat rieten windlichten, bamboe lantaarns en voor wie niet van vuur houdt lantaarns met ledlampen. Deze ledlampen werken op batterijen, waardoor ze overal in huis te plaatsen zijn. Wat we bij alle lichtbronnen in deze collectie terugzien is dat het materiaal opengewerkt is, wat een schitterend lichtspel geeft. 

Wij sluiten onze woon-inspiratie blog af met het praktische deel van de collectie: de uitgebreide mandencollectie. Naast dat de rotan of jutte manden een plaatje zijn om te zien, zijn het ideale opbergers voor de spullen die je even niet meer in het zicht wil hebben staan, de winter accesoires die moeten wijken voor de Isla Blanca collectie bijvoorbeeld ;). 

ISLA BLANCA

                   

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.