Peacock Perfect

Peacock Perfect

Wil jij ook graag een kleurrijk interieur? Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan is deze blog misschien precies wat jij nodig hebt! We zien namelijk vaak dat mensen wel een kleurrijk interieur willen, maar niet weten hoe te beginnen en bang zijn dat het te druk wordt. Vaak wordt er dan op safe gespeeld door het maar bij een ruimte te houden of door veel wit toe te voegen. Juist als je kleurrijk wilt wonen is het weglaten van wit belangrijk, zonder wit krijgen de kleuren namelijk meer warmte en diepgang. 

Het belangrijkste bij een kleurrijk interieur is het kiezen van de juiste combinatie van kleuren. Het is belangrijk dat de kleuren mooi bij elkaar passen, maar niet compleet in hetzelfde kleurenpallet vallen zodat het niet eentonig wordt. Onze Peacock Perfect collectie is, zoals de naam het al zegt, geinspireerd op de pauw. Hierbij kiezen we voor de kleuren goud, blauw en groen. 

Peacock Perfect                                                 Peacock Perfect

De muren en plafonds geven we een neutrale kleur, zodat de accessoires nog beter tot hun recht komen. Echter kan het ook goed uitpakken om een van de muren een donker groene of blauwe kleur te geven. De muren kan je aankleden met een grote klok of een gouden wanddecoratie. 

Pauw                                                                       Kraanvogel

Gouden accessoires zijn al jaren een trend en wij verwachten dan ook dat deze trend nog wel even door zal zetten. Goud staat voor rijkdom en wordt door velen gezien als de kleur van prestige. In onze Peacock Perfect collectie mag dan ook zeker een ornament van een gouden pauw niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een gouden pauw met uitgeslagen veren of een pauw met een prachtige staart. Is de pauw niet jouw favoriete dier of wil je graag nog meer dieren in je interieur? Ga dan voor deze 1 meter hoge kraanvogel!

 vazen                                                                      Vazen

Te veel goud in huis wil je ook voorkomen, daarom combineren wij de gouden accessoires met blauwe en groene vazen en kaarsenhouders. Blauwe accessoires kunnen worden ingezet om een mysterieuze sfeer te creëeren. Naast het felle goud werkt blauw juist ontspannend omdat het doet denken aan de lucht en de zee. Het overmatig gebruiken van blauw in huis kan zorgen voor een koude vibe en daarom kiezen we ervoor om dit te combineren met groene decoraties.

Vazen en bloempotten in verschillende stijlen zorgen voor een speelse look. Denk hierbij aan licht langwerpige transparante vazen gecombineerd met bolle vazen met een matte afwerking. 

Kaarsen                                                                      Kaarsen

Kaarsen zorgen  voor een  gezellige en warme sfeer. Wij kiezen voor een combinatie van verschillende kaarsenhouders in blauwe en groene tinten met mozaiek patronen. Deze kan je leuk stijlen op een schaal of dienblad. Door het gebruiken van een grijs oosters plateau komen de kleuren van de kaarsenhouders nog beter naar voren. 

Stolp Pauw

De Peacock Perfect interieurstijl maken we compleet met een pauwenveer in een stolp. Hiermee kan je op een subtiele manier laten zien dat jouw prachtige interieur en kleurencombinatie geinspireerd is op de pauw. 

Kleurrijk wonen is gedurfd, maar kan dus zeker op een mooie, stijlvolle en chique manier gedaan worden. Hopelijk geeft dit je wat inspiratie om kleur in je huis aan te brengen en te zorgen voor een warme sfeer. Neem dus snel een kijkje bij onze producten en ga volop voor pracht en praal zodat je zo trots als een pauw op jouw interieur kan zijn! ;) 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.