Savannah Sunset

Savannah Sunset

De Savanna Sunset collectie is gebaseerd op avontuurlijke safari's die gemaakt worden in Afrika. De collectie maakt het mogelijk om deze sfeer in huis te halen. Natuurlijke materialen, warme kleuren, dierenprints en natuurlijk beelden van de BIG-5 complementeren elkaar en halen de Afrikaanse warmte in huis.

Een werelds interieur kent vele verschijningen. Van city-chique tot een maritiem thema. Vorig jaar presenteerde wij de Zanzibar Life collectie. Een lichte collectie met veel natuurlijke materialen. Dit jaar blijven we op het Afrikaanse continent met de Savanna Sunset collectie.

De Savanna Sunset collectie is gebaseerd op avontuurlijke safari's die gemaakt worden in Afrika. De collectie maakt het mogelijk om deze sfeer in huis te halen. Natuurlijke materialen, warme kleuren, dierenprints en natuurlijk beelden van de BIG-5 complementeren elkaar en halen de Afrikaanse warmte in huis. 

Savanna Sunset

Wanneer wij een ruimte opnieuw gaan stylen beginnen we graag met een moodboard. Op die manier houden we gedurende het proces (jazeker, wij zien het inrichten van een ruimte als een proces, wat eigenlijk nooit af is) het eindresultaat voor ogen. De Savanna Sunset collectie kenmerkt zich door de natuurlijke materialen en kleuren. Voor wie een houten bank een te grote verandering is, is het vervangen van de salontafel een prima alternatief. Een houten salontafel oogt sfeervol en kan op allerlei manier aangekleed worden. Binnen de Savanna Sunset collectie zien wij voor veel amberkleurige vazen, donkere kaarsen en beelden van verschillende safari-dieren.

Nijlpaard
Nijlpaarden in het wild zijn enkel te bewonderen in Afrika, vooral in het gebied ten zuide van de Sahara. Een collectie geinspireerd op een Afrikaanse safari is dan ook niet compleet zonder dit machtige dier hierin te laten terugkomen. Dit beeld van een nijlpaard met een open bek kent naast een decoratieve functie ook een praktische functie. De open bek van het nijlpaard leent zicht prima voor het opbergen van sleutels of zelfs M&M's. Wij zijn fan van items die niet alleen mooi zijn om te zien, maar daarnaast ook functioneel kunnen zijn.

Nijlpaarden zijn niet de enige dieren die vertegenwoordigt zijn in de Savanna Sunset collectie. Met een lengte tot wel 5,5 meter kan je ze op safari bijna niet missen: GIRAFFES.
In onze collectie zijn kussens met een girafprint, beelden voor op de salontafel of in een buffetkast en zelfs hoge lampen (ruim 175 centimeter) met het lichaam van een giraf. Wanneer de giraflamp gecombineerd wordt met warm wit licht geeft het niet alleen het leven op de savanna weer, maar ook de warmte.
Verder zien we ook de zebra, in de vorm van een beeld en als inspiratiebron voor de kussens, terugkomen. Voor wie geen genoeg kan krijgen van de zebraprint hebben we zelfs een krukje,  waarbij de leren zitting voorzien is van deze opvallende print.

Giraffe

Naast beelden en kussens mogen natuurlijk de bijbehorende vazen niet ontbreken. Aansluitend op het safarithema zien we vooral donkere aardewerk vazen en glazen vazen in een bruintint. Gecombineerd met een groene plant, droogbloemen of zelfs zonder vulling zijn deze vazen een prachtige aanvulling op jouw warme, op Afrika geinspireerde, interieur!

Vazenvazen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.