Zanzibar Life

Zanzibar Life

De zomer komt er weer aan en ein-de-lijk gaat ook in Nederland de zon schijnen. Door de huidige situatie en de reisbeperkingen kunnen wij ons voorstellen dat je het vakantiegevoel graag in huis haalt. Ook wanneer je wel de mogelijkheid hebt om op vakantie te gaan, wil je dit vakantiegevoel natuurlijk thuis zo lang mogelijk vasthouden!

Om dat vakantiegevoel vast te houden en een zomers, relaxed interieur te creëren raden wij aan om gebruik te maken van meubels en accessoires in lichte, natuurtinten. Daarnaast geven items gemaakt van hout, bamboe, rotan en jute ook een zomerse uitstraling aan jouw interieur.

Zanzibar Life zithoek                                      Zanzibar Life kussens

Laten we beginnen met de zithoek. Een bank in een lichte natuurtint is een goed startpunt, combineer deze met witte kussens en kussens in Ibiza stijl. Door je bank vol te gooien met heerlijke kussens zit je gegarandeerd comfortabel! Een bijpassende bijzettafel mag dan niet ontbreken, want we moeten natuurlijk wel onze cocktail (of kop thee) ergens kwijt. Om jouw interieur in een Zanzibar stijl in te richten gaat de voorkeur uit naar een bijzettafel gemaakt van hout of rotan. Zoals deze ronde rotan bijzettafel of wat misschien nog leuker is, is deze bijzettafel gemaakt van hout en katoen en afgewerkt met leuke schelpjes! Gaat jouw voorkeur uit naar een toch wat grotere bijzettafel dan is de bijzettafel op de sfeerfoto meer wat voor jou.

Wanddecoratie is iets wat vaak vergeten wordt, wat erg zonde is want een kale muur zorgt vaak voor een kille uitstraling. Iets wat we natuurlijk niet willen als we die vakantie vibe vast willen houden. Waterhyacint spiegels zijn een goede keus voor aan de muur in jouw Zanzibar Life interieur. Spiegels zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt en jij nog even kan checken hoe bruin je bent geworden = win-win situatie dus. Naast de rotan spiegels kan je ook kiezen om helemaal in de vakantiesferen te blijven hangen met onze spiegels afgewerkt met schelpen.

  Zanzibar life Spiegel                                    Zanzibar Kaarsenhouder

Hoewel de zomeravonden in Nederland ook behoorlijk lang zijn, mag de juiste verlichting niet ontbreken in een Zanzibar Life interieur. Ook voor de verlichting gaan we voor lampen gemaakt van rotan of bamboe. Of je nu kiest voor een vloerlamp of een lamp voor aan de muur, bij INLiving ben je ook voor de verlichting van jouw nieuwe woonstijl op de juiste plek. Een mooie lamp hoort erbij, maar wil je verlichting die echt in lijn is met jouw vakantiegevoel? Dan gaan we natuurlijk voor kaarsen in de leukste kaarsenhouders en lantaarns gemaakt van bamboe en rotan.

Als je bovenstaande gevolgd hebt dan ben je al een heel eind met je Zanzibar Life interieur, maar om het echt compleet te maken dan mogen woonaccessoires en woondecoraties natuurlijk niet missen! Hoe leuk zijn dan ook deze Toekan beelden, Primitieve figuren gemaakt van hout en de decoratieve zeilboten gemaakt van drijfhout?

Zanzibar Life Decoratie                Zanzibar Life Decoratie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.